Jdi na obsah Jdi na menu
 


RAY TORO

21. 5. 2007

RAY TORO

Jméno Ray je původně jméno Raymond, které je anglického původu a znamená "Moudrý ochránce".
Datum narození: 15. července 1977 (1978-je v tom holt bordel)
Místo narození: Newark, New Jersey
Hraje na kytaru (typ Gibson SG Special).
Třebaže s Frankem hrají každý jiné části písní My chemical romance, nechá ho Frank vždycky udělat vlastní sólo.

Raymond Toro Ortiz se narodil 15. července 1977 (78) v Newarku v New Jersey. Narodil se s hnědýma očima a vyrostl do výšky 6'1 stopy.

Dětství

Jeho máma byla vždycky velice starostlivá. Na nižší střední škole (je to tříletá škola v Americe) se snažil zapůsobit na dívku tak, že si do nosu strčil bonbony Runts (aby vypadal jako strašidlo), ale skončilo to tak, že se mu ty bonbony v nose přilepili, takže musel vyhledat pomoc ošetřovatelky. Chodil na stejnou střední jako Gerard a Mikey a byli to "výstřední kámoši". Měl psa, kterému dal jméno "kluk" a vyrostl v Puerto Ricánské domácnosti. Studoval film na William Paterson University.
Před MCR hrál v New Jerseyských skupinách Rodneys a Haggis

My chemical romance

Ray je hlavním kytaristou My chemical romance. S Gerardem se potkali při studiu na hudební škole v New Yorku a dali spolu dohromady skupinu. Toro je z velké části hudebním mozkem My chemical romance, píše většinu písní a často pomáhá Frankovi s jeho kytarovými částmi. Hraje na SG Gibson Guitar.

Oblíbené skupiny, zranění, přítelkyně

Jeho oblíbenou skupinou jsou Iron Maiden, ale čas od času si poslechne klasiku. Pár zranění, které během let prodělal: "spálení od kytary" - je to podobné jako, když se spálíte o koberec, jenom to zasáhne obast předloktí - musíte se potit, třít o struny a hrát rock. Velká jizva na hlavě, protože přes ní dostal Frankovou kytarou. Jo, a jedna brutálně hnusná záděra. Taky říká, že MCR píší svoje texty na turném, protože v tu dobu jsou přímo horliví do nového alba. Toro nosí kontaktní čočky a má přítelkyni jménem Christa.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář